Menu
Ik ben Daphne Hauber en ik ben 14 jaar oud. Ik heb als kind altijd veel buikproblemen gehad. Ik ben bij dokters geweest en bij diëtisten geweest om mijn probleem op te lossen. Dit lukte niet, ik hield steeds last van mijn buik maar Erwin van Gijtenbeek kwam altijd bij ons paardenbedrijf als Dierenarts en sinds hij kPNI therapeut voor mensen is, zei hij dat hij kon helpen met mijn probleem. Ik heb met mijn moeder en Erwin daarna een lang gesprek gehad. Waarna hij vanaf baby alles geanalyseerd heeft welke problemen ik had. Daarna heeft hij mijn voedingssupplementen gegeven en tips over voeding en leefstijl en is mijn gezondheid steeds beter geworden daarna houden wij nog altijd contact over mijn gezondheid en stuurt hij het indien er kleine probleempjes zijn het nog bij.
Daphne Hauber

- "Ik ben blij dat hij mij heeft geholpen omdat de reguliere artsen zeiden dat ik niet veel problemen had en ik wel altijd pijn in mijn buik had en dit nu over is"

Dit was mijn aanpak:

Daphne zien herstellen van een jong meisje dat vaak op de bank moest liggen om bij te komen, naar iemand die na schooltijd  zonder te rusten pony ging rijden.  En daarbij blij en vrolijker werd en meer energie kreeg.  Dat is erg mooi om te zien en daar doe ik het voor.  Mensen bewust maken dat een fit en vrolijk leven echt bestaat en haalbaar is.

Interessant? Laten we de mogelijkheden bespreken

Contact opnemen