Menu
Na de diagnose van suikerziekte bij onze kat Houdini (12 jaar) en de traumatische ervaring van zijn broertje (die na 1,5 jaar insuline spuiten overleed in een hypo) naar Any Animal gegaan voor een second opinion.
Omdat de ervaring van insuline spuiten met het nare einde nog vers in het geheugen lag, waren we niet enthousiast op dezelfde wijze met Houdini verder te gaan.
Na een 1ste check door de dierenarts en onze ervaringen aanhorend, een zeer gedreven Erwin die ons ervan overtuigde dat we Houdini de kans moesten geven om wel met insuline spuiten te beginnen maar ook zijn voedingspatroon en voedsel aan te pakken.
Wat we na een korte overdenking besloten op te volgen. Binnen 3 weken was Houdini over van regulier brok voer op het voorgestelde vers voer en ook naar 2 maaltijden per dag, nu 2,5 maand na het eerste gesprek is Houdini vrij van insuline.
Weer helemaal zoals hij als jonge kat was, speels en aandacht vragend, met een glanzende vacht en spierwitte tanden. We zijn enorm blij dat we de adviezen hebben opgevolgd, nu nog langzaam zijn gewicht naar beneden brengen.

Wij zijn overtuigd van het principe van het rauw voeren, Houdini krijgt geen brokjes meer.

Team van Any Animal, dank voor jullie professionele hulp!
Carolien Quispel en Ron Veenstra

- Door overtuigend ingrijpen van Erwin knapte Houdini wonderwel heel snel op en was zijn suikerziekte verdwenen

Ruim 4 jaar geleden (2014) zagen we het somber in met onze kat Houdini, maar door overtuigend ingrijpen van Erwin knapte Houdini wonderwel heel snel op en was zijn suikerziekte verdwenen met het overgaan op rauw vlees dieet.
Onlangs weer even langs bij Sterkliniek Any Animal voor een check up met Houdini, gelukkig niets aan de hand. Hij is helemaal gezond, dat komt zeker door de goede adviezen van Erwin en de rest van het team. Erwin ook helemaal trots op onze glanzende en levendige Houdini. Inmiddels ruim 16 jaar en in top conditie

Team Any Animal, bedankt voor jullie goede zorgen.

Interessant? Laten we de mogelijkheden bespreken

Contact opnemen