Menu

Wie ben ik?

Ik stel me graag aan je voor. Mijn naam is Erwin van Gijtenbeek. Vanaf mijn vijfde jaar wist ik al wat ik wilde worden: Dierenarts! En op mijn vijfentwintigste werd ik het.

Van studeren word ik echt gelukkig en dat ben ik tot op de dag van vandaag blijven doen.  Naast de reguliere (dier)geneeskunde ben ik mij ook gaan ontwikkelen in andere geneeswijzen.  Ik ben daarom, naast Dierenarts, onder andere ook Osteopaat voor dieren, Orthomoleculair Geneeskundige en kPNI Therapeut.  De laatste twee opleidingen zijn gericht op mensen.

Mijn ervaring leert dat veel klanten die naar onze kliniek komen, bewust voor mijn aanpak kiezen om hun (chronisch) zieke dier te laten behandelen.  Door mijn zeer brede kennis en uitgebreide ervaring kom ik tot een optimaal resultaat.  Een logisch gevolg hiervan is dat ik veel contacten heb met mensen.  De behandelde dieren hebben immers altijd een eigenaar.  Zij maken mee hoe hun dier opknapt met mijn manier van denken en werken.  Daarna ontstaat vaak de vraag om hen ook te helpen.

In veel van de gevallen kan ik zeer goed als Dierenarts en kPNI Therapeut mensen helpen beter te worden.  Klanten met uiteenlopende klachten heb ik begeleid en enkele zijn zelfs bewezen genezen verklaard na onderzoek in het ziekenhuis of na bloedonderzoek.  Je kan dan denken aan chronische vermoeidheid, diverse vormen van darmklachten, allergieën, reuma, eczeem, depressie, fibromyalgie etc.

Waarom ik zowel mensen als dieren behandel?

Ik was niet bewust  bezig met het behandelen van mensen maar ik vind het ontzettend leuk en bevredigend.  Mensen kunnen in tegenstelling tot dieren wél praten waardoor er een duidelijke interactie en een goede samenwerking mogelijk is.  Dieren praten niet, maar communiceren wel!  En met mensen kan dus beide.  Hetzij bewust of onbewust.  Hierin heb ik als Dierenarts, met vele jaren praktijkervaring, een enorm voordeel.  Ik ben namelijk getraind om te letten op dat wat niet uitgesproken wordt.  Daarin ligt vaak de start van beter worden.

Reguliere geneeskunde heeft beperkingen.  Het geeft je niet de fitheid en gezondheid terug die je continu wilt hebben.  Reguliere geneeskunde bestrijdt symptomen met medicatie.  Dit noem ik dan ook ‘foto geneeskunde’.  Hierbij worden enkel de symptomen van chronische aandoeningen  behandeld.

Met kPNI therapie behandel ik de oorzaak van jouw klacht.  Ik noem het “film geneeskunde”.  Ik ga jouw “film” terugspelen naar het moment waarop de klacht is begonnen.  Als we het ontstaan van je klacht in beeld hebben, gaan we de oorzaak wegnemen.  Automatisch zal je dan herstellen van de huidige klacht.  Ik ben zeer gedreven om vernieuwingen en verbeteringen door te voeren.  Ik vraag daarbij wel om jouw commitment.  En als ik die krijg, dan krijg jij mijn commitment om op zijn minst beter te worden!

Interessant? Laten we de mogelijkheden bespreken

Contact opnemen