Menu
Onze hond Iggy, een Tibetaanse terriër, raakte verlamd aan zijn achterlijf. Geen spierfunctie meer en ook geen ontlasting meer. Paniek dus. Wij naar de reguliere Dierenartsen die de ernst van de situatie inzagen en adviseerde om hem te laten inslapen.

Wij houden teveel van dieren om zonder slag of stoot 'Gregrorius Nekschot' te bellen en kwamen als laatste hoop uit bij Erwin van Gijtenbeek.

Erwin zag direct, tot mijn grote verbazing, heil in genezing en begon zijn pleidooi hoe hij het ging aanpakken. Hij zag mij al waziger kijken en stopte zijn pleidooi. "Ik zie het al" zei hij, "je gelooft er niks van maar ik maak hem beter".

Iedere dag katheteriseerde Erwin onze hond en langzaam herstelde hij. Hoe hij het deed is me nog steeds een raadsel maar zijn handen verrichten wonderen, dat was wel duidelijk. Toen ik moest afrekenen verwachtte ik een fikse rekening maar die kwam niet. Oké, het was niet voor niks maar we hebben zeker niet teveel betaald.

En onze Iggy is nog steeds bij ons en heeft het nooit meer gehad.

Op zijn advies geen lange wandelingen meer want dan kan het weer gebeuren. Dus voor ons kan er voor de heer Van Gijtenbeek een standbeeld opgericht worden omdat hij 100% voor het dier gaat!
Case

- "Ondanks het advies om Iggy te laten inslapen, heeft Erwin zijn verlamde achterlijf genezen!"

Interessant? Laten we de mogelijkheden bespreken

Contact opnemen