Menu
Na een aantal omzwervingen via verschillende dierenartsen ben ik in juni 2016 bij Erwin van Gijtenbeek terechtgekomen. Mijn hond Phoebe, een Welsh Terriër teef van 6,5 jaar, had op dat moment al tijden (ups en downs) last van spugen, vaak na het eten. Ook buikpijn en lusteloosheid waren regelmatig aan de orde. Na mijn verhaal aangehoord te hebben werd mij verteld dat Phoebe geholpen kon worden, garantie kon (uiteraard) niet gegeven worden en ik moest rekening houden met een herstelperiode van minstens een jaar. De klachten van Phoebe werden zeer serieus genomen en wat mij ook geruststelde was dat er ingezet werd op het zoeken naar de oorzaak en niet alleen maar aan symptoombestrijding werd gedaan.

Uit verschillende onderzoeken bleek dat Phoebe haar maag/darmstelsel reageert op brokken, ook de hypoallergene brokken. Doordat haar maag- darmstelsel in de loop der jaren het e.e.a. te verduren heeft gehad, reageert zij ook niet altijd goed op vers/rauw vlees. Uit de allergietest bleek dat zij gelukkig nog veel mag hebben o.a. kip, rund, rijst, groenten, eieren etc.

Sinds augustus 2016 kook ik het vlees en groenten. Eén keer in de zoveel tijd kook ik een paar uur en maak dan pakketjes voor in de vriezer. Daarnaast krijgt zij (bijna) dagelijks voedingssupplementen, zoals pro-biotica.

Via deze weg wil ik dan ook alle medewerkers van Sterkliniek Any Animal Heiloo bedanken, en in het bijzonder Erwin van Gijtenbeek, voor al jullie inspanningen en moeite.
Leony Kooistra

- "Na ongeveer 9 a 10 maanden was het spugen gestopt en is de buikpijn en lusteloosheid verdwenen. Phoebe is nu weer een vrolijke, speelse en enthousiaste hond die blij uit haar ogen kijkt."

Dit was mijn aanpak:

Deze hond heeft een bloedonderzoek gehad.  In dat bloedonderzoek heb ik de voeding getest waarop Phoebe niet en wel reageerde met haar afweersysteem.  We zijn de voeding gaan geven waarop Phoebe niet reageerde.  Na een aanloop periode zijn alle verschijnselen verdwenen.  Weer een blije vrolijke hond en bazin door enkel voeding te geven die past bij deze individuele hond!

Interessant? Laten we de mogelijkheden bespreken

Contact opnemen