Menu
Een maand geleden de schrik van mijn leven gehad. Mijn maatje Zoof kon opeens niet meer zo goed haar achterhand gebruiken, wat zal er zijn? Ben zelf aardig medisch onderlegt maar hier kon ik weinig van maken. Het was s’avonds laat, en Erwin (mijn dierenarts) zat voor scholing in het buitenland... dan maar spoedkliniek voor dieren bellen, deze dame kon mij niet overtuigen dat ik naar henn toe moest komen, die keuze lag bij mij?? Ze kon me alleen vertellen dat een consult €180 ging kosten en alles wat daar nog bij kwam.

Zoof was echter niet ziek maar had alleen een motorisch probleem. Ik besloot het een nacht aan te kijken. Volgende dag geen verbetering, filmpje gemaakt en naar Erwin gestuurd en die wist meteen wat er aan de hand was. Zoof had een Trombo Embolisch infarct in haar ruggenmerg. Na telefonisch overleg wist ik wat ik moest gaan doen. Een Osteopathische behandeling was het eerste wat Zoof nodig had en daarvoor kon ik direct terecht op zondag en 2de paasdag bij Frank Dirckx waar Erwin ruim 10 jaar geleden osteopathie les van had gehad. De samenwerking tussen deze 2 experts op dit gebied was fantastisch!

Zodra Erwin weer terug was kon ik bij hem terecht naast voortzetting osteopathie ook voor acupunctuur, voedingsadviezen en supplementeren en Zoof begon langzaam op te knappen. Zelf heb ik haar op adviezen van Erwin behandeld met de laser en essentiële oliën en er is geen medicatie aan te pas gekomen. Nu 4 weken verder loopt Zoof weer haar rondje door het bos en is weer een vrolijk hondje.

Ben nog nooit zo bezorgd geweest maar beide bleven volhouden dat dit echt goed kon komen.
Ik wil Erwin van Gijtenbeek en Frank Dirckx bedanken voor alle goede zorgen! Wat een vakmensen zijn dit!

Tessa de Haas en Zoof

- "Van verlamd en incontinent naar compleet hersteld!"

Tessa is jarenlang de paraveterinair assistente van mij geweest in de paarden. Haar hond Zoof was in één keer plots verlamd. Exact op het moment dat wij in het buitenland zaten voor scholing…..
Ik heb haar telefonisch adviezen gegeven en doorverwezen naar Frank Dirckx waar ik van 2006-2009 les van had gekregen. Er moest immers zo snel mogelijk osteopathie worden ingezet.
Menig verlamde hond heb ik weer goed gekregen. De combinatie osteopathie met andere geneeswijzen geeft zulke mooie resultaten die door alleen reguliere geneeswijze niet behaald worden.
Het is zeker de moeite waard als je hond verlamd is om contact op te nemen met onze kliniek. Menig hond met de diagnose euthanasie hebben we weer aan het lopen gekregen.
Hoe sneller de behandeling ingezet kan worden hoe groter de kans op een positief resultaat.

Interessant? Laten we de mogelijkheden bespreken

Contact opnemen