Menu

Hond

Honden kunnen in hun leven flink wat gaan mankeren. Intensieve sport kan dit veroorzaken maar ook het gewone dagelijkse bestaan. Mechelse herders worden vaak ingezet als politie-, dienst- of jachthond in het veld. Maar denk ook aan Canicross als sport en schapendrijven om enkele intensieve voorbeelden te noemen.

Als een hond bij ons wordt gebracht met een blessure is het dier al wat verder in het letsel.  Dit gaat veelal gepaard met blokkades en bewegingsbeperkingen.  Door deze vroegtijdig te ontdekken en te behandelen, kan erger worden voorkomen.  Osteopathie, Mesotherapie, gewichtsbehandelingen met Hyaluronzuur, voedingsadvies en aromatherapie kan ik inzetten om problemen op te lossen.  Zo houdt jouw hond en jij als eigenaar plezier in de bezigheden.

Ik werk veel met sportpaarden en daardoor vind ik het ook erg fijn om als Dierenarts met sporthonden of werkhonden aan de slag te gaan.  Iedere dier is belangrijk en verdient de beste zorg!  Maar ik ben van mening dat een hond in de sport, of een hond die je nodig hebt voor je werk, een andere aanpak of behandeling nodig heeft.  Met heldere communicatie tussen mij en de eigenaar over het dier!

Enkele dingen die ik extra kan toepassen (naast de reguliere geneeskunde) wat je niet snel kan vinden bij andere Dierenartsen is:

Osteopathie
Gewrichtsinspuitingen
Poeptransplantaties
Acupunctuur
Voedingsadviezen
Aromatherapie
Mesotherapie

Wetenschap is mijn basis en gecombineerd met mijn complementaire kennis geeft dat mij een voorsprong als Dierenarts waar zowel dier als mens van profiteert en kan ik veel meer bereiken dan alleen reguliere diergeneeskunde of alternatieve geneeskunde.

Interessant? Laten we de mogelijkheden bespreken

Contact opnemen