Menu

Wat ik voor jou als mens kan betekenen?

Ik heb jarenlange ervaring en kennis opgedaan om iedere persoon op zijn/haar persoonlijke manier te benaderen en behandelen. De weg naar een gezonder leven is via kPNI Therapie gegarandeerd. Dit hangt wel van jouw persoonlijke commitment af om exact op te volgen wat nodig is.

Maar wat is kPNI Therapie eigenlijk?

De afkorting kPNI staat voor klinische Psycho-, Neuro-, Immunologie.  Deze geneeswijze behandelt jouw lichaam als geheel.  Jouw geest, lichaam en de samenwerking tussen die twee in jouw leefomgeving.  Het houdt zich tevens bezig met Psychologie, Fysiologie, Neurologie, Biochemie, Sociologie, Pathologie etc.  Ik wil graag samen met jou achterhalen waar de klachten allemaal zijn begonnen?  kPNI kun je vergelijken met ‘film geneeskunde’ waarbinnen we de film in jouw lichaam terugspelen.  Als ik gevonden heb waar de klacht is begonnen, kunnen we die oplossen.

De reguliere geneeskunde doet aan ‘foto geneeskunde’.  Deze methode neemt enkel dat deel van je lichaam in behandeling waar de klacht zich bevindt.  Maar er is meer mogelijk.

 

Wat kan ik je bieden in een kPNI consult?

In dit consult gaan we middels een intake gesprek na wat jouw motivatie is om te herstellen.  Daarna inventariseren we samen welke werkingsmechanismen in jouw lichaam uit de pas lopen.  Dit doe ik door vragen te stellen.  In deze vragenlijst neem je mij mee vanaf je geboorte tot nu.  Zo constateer ik welke afwijkende verdeling van energie in je lichaam is ontstaan en komen de oorzaken naar boven.  Deze afwijkende verdeling van energie heeft sommige organen een overvloed en andere een tekort aan energie gegeven.

Deze afwijkende energieverdeling heeft geleid tot een afwijkende functie van één of meerdere organen.  Een langdurige afwijkende functie van één of meerdere organen leidt tot de huidige klacht(en).  Vergelijk het maar met een benzine auto waar je diesel in doet.  Jouw auto zal een tijd doorrijden maar uiteindelijk stopt de motor ermee.  In het behandeltraject kijk ik naar jouw programmatie, jouw manier van denken, Epigenetica, jouw persoonlijkheid, hoe je beweegt en onderzoek ik jouw gedrag en eetpatronen.

Je krijgt na het inventariseren van de onbalans in jouw lichaam, uitleg hoe je deze weer kan herstellen.  Deze uitleg heeft impact op jouw gedrag,  beweging én voeding.  Sommige klachten vergen een maand om te herstellen.  Andere tot  wel een jaar.  Iedere situatie en lichaam is immers anders.  In deze periode hebben we dagelijks een contact moment en eens in per week een persoonlijk gesprek.  We evalueren de verbeteringen en daar waar nodig passen we het opgestelde behandelplan aan.  De insteek is om alle delen van jouw lichaam weer synchroon te laten lopen en met elkaar laten samenwerken zodat je van jouw klachten kan herstellen.

Interessant? Laten we de mogelijkheden bespreken

Contact opnemen